Lorem

Hurtigste
Cloud Hosting

Hurtige højkvalitetsservere
med gratis backup & SSL

Hosting for alle

Hurtige servere, sikre servere, webhosting med masser af funktionalitet

Hosting Fordele

WORDPRESS Hosting

Vores mest populære pakke med gratis backup, gratis SSL samt staging

DKK 7 DKK /md.

kun 7,- mdl. de første 6 md

- derefter 47,95 md.
*gælder kun ved halvårlig oprettelse

Personlig

Dette er pakken du skal vælge til dit personlige website eller blog. Pakken kommer med 1 Click install af eksempelvis wordpress, som gør det nemt og hurtigt for dig at komme igang med det samme. 

Daglig og ugentlig backup.

DKK 7 DKK /md.

kun 7,- mdl. de første 6 md

- derefter 34,95 md.
*gælder kun ved halvårlig oprettelse

Enterprise

Pakken til webdesigneren eller det lille firma hvor du kan have op til 6 hjemmesider hosted. Daglig og ugentlig backup.

59.95 /md

Business

Til det seriøse firma, eller til webbureauet. Pakken inkluderer blandt andet Staging, 30 GB plads, 150 E-mailadresser samt ubegrænset båndbredde.

89.95 /md

Maksimal
ydelse

SSD teknologi som sikrer hurtighed samt redundans

Daglig og ugentlig
backup

Nemt og bekvemt at genoprette din side, hvis du har lavet en fejl

Avanceret Support

Vi hjælper gerne med spørgsmål, store som små og gerne over Teamviewer/fjernskrivebord

Aldrig mist
dit arbejde igen.

Redundante servere som sørger for høj oppte tid, samt mulighed for staging, så du kan oprette en kopi af din side med et enkelt klik, rette til - når klar, så skubber du blot ændringerne igennem

Gratis SSL Certifikat

Alle pakker kommer med gratis SSL Certifikater

30 Dages pengene
tilbage garanti

Vi stoler på vores ydelse og service, så vi tilbyder 30 dages pengene tilbage garanti

Skab din egen forretning

Vi hjælper dig gerne igang. Ønsker du eksempelvis at starte din egen webshop, men du har ikke et lager? – så står vi gerne til rådighed for, hvordan du kan komme igang med dropshipping. 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det er vigtigt du bestiller et domæne, eller overfører et, når du bestiller hosting.

Ja, du kan tilgå både dit kontrolpanel og dine filer, dag og nat.

Du finder dine backups direkte i dit kontrolpanel, hvor du også har mulighed for at tage et “øjebliksbillede” af din hjemmeside, inden du måske skal foretage nogle gennemgribende ændringer.

Ja, det kan du tro vi kan. Vi hjælper dig igang med det koncept som hedder dropshipping. Mere info om dette, er på vej. Kontakt os gerne idag, og hør nærmere.

Ja, der er gratis SSL med alle vores pakker her hos AT7HOSTING – dette er vigtigt for din sides sikkerhed, dine brugeres sikkerhed, samt for Googleoptimering.

Smart Update tester WordPress-opdateringer uden at påvirke produktionswebstedet. Det kloner dit websted, opdaterer klonen og kører en række kontroller for at se, om opdateringer har brudt noget. Du kan gennemgå testresultater og kontrollere selve testswebstedet for at træffe en informeret beslutning om opdatering af dit produktionswebsted.

kundeudtalelser

Vores kunder udtaler...

Jeg har bestilt webhotel gennem AT7 Hosting og jeg må sige jeg er meget tilfreds. Det er nemt at oprette e-mails, nemt at installere hjemmeside (eksempelvis WordPress) og deres servere virker utroligt hurtige og stabile. Kontrolpanelet er nemt, og gør jeg kan holde øje med alt, og ændre min service hvis jeg ønsker det. De er gået den ekstra mil, og har besvaret alle mine spørgsmål, og hjulpet mig med min side - virkelig god service - 5 stjerner herfra! 🙂

Rachele Haagensen Selvstændigt erhvervsdrivende

Super godt produkt, support og service. Fremragende produkt til en pris, hvor alle kan være med! Jeg har valgt at skifte leverandør til At7 Hosting ifbm overdragelse af hjemmeside. Mit skifte til At7 Hosting betyder, at jeg nu har SSL Certifikat, større sikkerhed, stabil platform samt ugentlig overvågning og backup på mit site - foruden hurtig og tilgængelig support! En stor fordel, at det er et dansk firma, som jeg ubesværet kan kommunikere med. Jeg er ikke IT kyndig eller har forståelse på et systemteknisk niveau, hvilket betyder, at jeg har brug for en leverandør med troværdighed og en jeg har tillid til…Det får jeg med At7 Hosting som leverandør. Vigtigst af alt, jeg føler mig tryg og sikker på, der ikke går data tabt med min løsning hos At7 Hosting. De bedste anbefalinger og kæmpe tak herfra roikroppen.dk Pernille Goldmann

Pernille Hassing Goldmann Behandler

Super professionelt hosting firma :)… Super professionelt hosting firma 🙂 god service. kan varmt anbefales.

Sebastian Kramer Ejer af webureau

Kan kun give roser til A7 Hosting. Anders er meget imødekommende, lyttende og super super hjælpsom. Meget god til at forstå og forklare for en (som mig), der ikke er specielt teknisk og IT minded. Tager en hånden og hjælper, guider og støtter en hele vejen. Min veninde, som er mere teknisk end mig og har hjulpet mig, har også fået stor nytte af og hjælp fra Anders, som har stillet op, når som helst, der har været behov for det. Helle 1 og Helle 2

Helle Selvstændig ervhvervsdrivende

18

Års erfaring

Vi udvikler og forbedrer vores service hver dag

Server oppetid
99%
Hurtigere end andre udbydere
75%
Mål for markedsandel for årti
65%

Udsnit af vores favoritløsninger

One click install applikationer som vi elsker...