Lorem

Historien
Hvem er vi?

Vi er et team af ildsjæle som ikke bare elsker serverløsninger, men endnu mere at hjælpe virksomheder med deres tilstedeværelse på internettet

Hvem er vi

Vores historie

AT7HOSTING.COM er en førende leverandør af onlineløsninger i og uden for Nordeuropa.
Virksomheden blev etableret i 2020 i Danmark. I dag er at7hosting.com på en rejse for at hjælpe folk med at sætte deres drømme online og vokse.

We are here to host and help.

Vores mission

At være blandt de førende hostingudbydere i Danmark samt Nordeuropa

Vores Vision

At AT7HOSTING.COM bliver synonym med kvalitet, hastighed og højkvalitets servere.

Mød vores

Sociale Medier

Find os på de sociale medier

Vi arbejder på at skabe vores tilstedeværelse på de sociale medier – indtil videre findes vi på Facebook og YouTube.

18

Års erfaring
med servere

Hastighed Kvalitet Stabilitet

Kundetilfredshed
100%
Supportrespons
0-3 dage afhængig af type
Hurtigere servere end konkurrenter
75%

Kundeudtalelser

Vores kunder udtaler...

Jeg har bestilt webhotel gennem AT7 Hosting og jeg må sige jeg er meget tilfreds. Det er nemt at oprette e-mails, nemt at installere hjemmeside (eksempelvis WordPress) og deres servere virker utroligt hurtige og stabile. Kontrolpanelet er nemt, og gør jeg kan holde øje med alt, og ændre min service hvis jeg ønsker det. De er gået den ekstra mil, og har besvaret alle mine spørgsmål, og hjulpet mig med min side - virkelig god service - 5 stjerner herfra! 🙂

Rachele Haagensen Selvstændigt erhvervsdrivende

Super godt produkt, support og service. Fremragende produkt til en pris, hvor alle kan være med! Jeg har valgt at skifte leverandør til At7 Hosting ifbm overdragelse af hjemmeside. Mit skifte til At7 Hosting betyder, at jeg nu har SSL Certifikat, større sikkerhed, stabil platform samt ugentlig overvågning og backup på mit site - foruden hurtig og tilgængelig support! En stor fordel, at det er et dansk firma, som jeg ubesværet kan kommunikere med. Jeg er ikke IT kyndig eller har forståelse på et systemteknisk niveau, hvilket betyder, at jeg har brug for en leverandør med troværdighed og en jeg har tillid til…Det får jeg med At7 Hosting som leverandør. Vigtigst af alt, jeg føler mig tryg og sikker på, der ikke går data tabt med min løsning hos At7 Hosting. De bedste anbefalinger og kæmpe tak herfra roikroppen.dk Pernille Goldmann

Pernille Hassing Goldmann Behandler